18/3/12

Στην διάθεση των χρηστών του διαδικτύου έθεσαν εδώ και λίγες ώρες οι Anonymous το πρώτο λειτουργικό τους σύστημα....


Στην διάθεση των χρηστών του διαδικτύου έθεσαν εδώ και λίγες ώρες οι Anonymous το πρώτο λειτουργικό τους σύστημα..... Η πιο διάσημη ομάδα hackers του κόσμου κυκλοφόρησαν το σύστημα με το όνομα Anonymous-OS, το οποίο βρίσκεται στην έκδοση 0.1.

To Anonymous OS βασίζεται στο Ubuntu 11.10, (το οποίο είναι βασισμένο σε Linux) και χρησιμοποιεί το περιβάλλον Mate, το οποίο είναι επίσης ανοιχτό λογισμικό.Ουσιαστικά με το λειτουργικό αυτό σύστημα θα έχετε στη διάθεσή σας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην ομάδα των Anonymous και να πραγματοποιείτε hacking.

Στο Anonymous-OS περιλαμβάνονται εφαρμογές όπως: ParolaPass Password Generator, Find Host IP, Anonymous HOIC, Ddosim, Pyloris, Slowloris, TorsHammer, Sqlmap, Havij, Sql Poison, Admin Finder, John the Ripper, Hash Identifier, Tor, XChat IRC, Pidgin, Vidalia, Polipo, JonDo, i2p, Wireshark, Zenmap και άλλες.

Σε καμιά περίπτωση πάντως δεν προτείνουμε να εγκαταστήσετε το νέο λειτουργικό σύστημα. Είναι πολύ «φρέσκο» και κανείς δεν γνωρίζει τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσει ο χρήστης.

mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.