23/3/12

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στο κενό η πρόταση της...μειοψηφίας των εργαζομένων του Alter

Μετά από μια συνέλευση που διεξήχθη σε γενικά καλό κλίμα (προς απογοήτευση του Γιώργου Κουρή), η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων του Alter αποφάσισε να μην θέσει σε ψηφοφορία, την πρόταση μερίδας των εργαζομένων του σταθμού -θα αναφερθούμε παρακάτω αναλυτικά σε αυτή-. Στη συνέλευση αυτή που ξεκίνησε στις 12:00 μ.μ, προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και σχολιάστηκε αρνητικά η παρουσία,...
... υψηλόβαθμων στελεχών του Alter. Κάποιοι μάλιστα έκαναν ντεμπούτο μετά από 5 μήνες επίσχεσης εργασίας!!  Μάλιστα σε κάποια στιγμή παραλίγο να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ εργαζόμενης του καναλιού του Μπουρναζίου εναντίων της διευθύντριας ανθρωπίνου δυναμικού κ. Νάσιας Γοργόλη.
  Διαβάστε περισσότερα στο αποκλειστικό θέμα του pressarismenos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.