1/3/12

Περισσότερα από 700 εκατομμύρια ευρώ έχουν φυγαδεύσει σε «ασφαλείς» τοποθεσίες στο εξωτερικό ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης


Ο Λαυρεντιάδης έχει βγάλει πάνω από 700 εκατομμύρια στο εξωτερικό 


Περισσότερα από 700 εκατομμύρια ευρώ έχουν φυγαδεύσει σε «ασφαλείς» τοποθεσίες στο εξωτερικό ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και στενοί του συνεργάτες τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung.
Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται ότι είναι πλέον γεγονός ότι οι ελβετικές αρχές «πάγωσαν» μετά από απαίτηση της ελληνικής Δικαιοσύνης τους τρεις επίμαχους λογαριασμούς του επιχειρηματία που περιέχουν περίπου 160.000.000 ευρώ.
H SYNEXEIA EDO  PHGH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.