18/3/12

Από το 51% των μη ανθρώπινων επισκέψεων, το 20% αποτελείται από επισκέψεις μηχανών αναζήτησης και άλλων "καλοπροαίρετων" bots


Μόλις το 49% των επισκέψεων σε ένα site προέρχεται από ανθρώπους

  Σύμφωνα με την εταιρεία ψηφιακής ασφάλειας Incapsula, οι περισσότερες από τις μισές επισκέψεις σε ένα website προέρχονται από μη ανθρώπινο παράγοντα! Η έρευνα αποκαλύπτει ότι μόλις το 49% των visits αντιστοιχεί σε επισκέψεις ανθρώπων.

  Από το 51% των μη ανθρώπινων επισκέψεων, το 20% αποτελείται από επισκέψεις μηχανών αναζήτησης και άλλων "καλοπροαίρετων" bots. Το υπόλοιπο 31% περιλαμβάνει ανεπιθύμητες επισκέψεις, από comment spammers, μέχρι ευθείες επιθέσεις hacking. Το μεγαλύτερο ποσοστό της "κακοήθους" επισκεψιμότητας αφορά υποθέσεις κατασκοπίας, όπως ο τακτικός έλεγχος για αλλαγές στο εκάστοτε site, με στόχο να ενημερωθούν ανταγωνιστικές ιστοσελίδες.


 Η έρευνα έγινε σε 1.000 πελάτες της Incapsula, με τα διερευνόμενα sites να έχουν από 50.000 έως 100.000 επισκέπτες σε μηνιαία βάση.
 Πηγή: neowin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.