12/3/12

Κάρλος Σλιμ, διατήρησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την πρωτοκαθεδρία του στον 25ο κατά σειράν κατάλογο από το ειδικευμένο περιοδικό Forbes, με αντικείμενο τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη Ο πλουσιότερος άνθρωπος ζει στο Μεξικό

Ο 72χρονος μεγιστάνας της αγοράς τηλεπικοινωνιών από το Μεξικό, Κάρλος Σλιμ, διατήρησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την πρωτοκαθεδρία του στον 25ο κατά σειράν κατάλογο από το ειδικευμένο περιοδικό Forbes, με αντικείμενο τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη, με την περιουσία του να εκτιμάται περίπου στα 69 δισ. αμερικανικά δολάρια.
Αμέσως έπεται ο Μπιλ Γκέιτς, με περιουσία 61 δισ. δολαρίων ΗΠΑ, ενώ η σημερινή περιουσία του Ουώρεν Μπάφετ, σύμφωνα με το ίδιο περιοδικό, υπολογίστηκε στα 44 δισ. δολάρια ΗΠΑ.
Στον κατάλογο του ίδιου περιοδικού υπάρχουν 425 δισ. που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι περισσότεροι στο ίδιο κράτος σε όλον τον πλανήτη.
Αμέσως μετά κατατάσσεται η Κίνα, με 96 δισ. στο έδαφός της, οι 95 ζουν στην ηπειρωτική χώρα και ένας στην Ταϊβάν.
Ανά πρωτεύουσα: στη Μόσχα σήμερα ζουν 78 δισ., έναντι 58 στη Νέα Υόρκη και 39 στο Λονδίνο.
Ενδεικτικό είναι, ότι ο κατάλογος του Forbes επιμηκύνθηκε φέτος με 1.226 νέο-εισελθόντες, που συνολικά δηλώνουν εισοδήματα οριακά 4 δισ. δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.