4/3/12

Μεγάλη ηλεκτρονική δημοσκόπηση - ΕΚΛΟΓΕΣ 2012-*-*Πάρτε μέρος και επιλέξτε το κόμμα που προτίθεστε να ψηφίσετε στις επικείμενες κρίσιμες Εθνικές εκλογές.


Πάρτε μέρος και επιλέξτε το κόμμα που προτίθεστε να ψηφίσετε στις επικείμενες κρίσιμες Εθνικές εκλογές.

* Έχετε δικαίωμα ψήφου μόνο μια φορά.
** Διαδώστε την δημοσκόπηση ώστε μεγαλύτερη συμμετοχή να σημαίνει και πιο έγκυρα αποτελέσματα....
Ψηφίστε ΕΔΩ -  ena24.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. εισαστε όλοι μαλάκες πασοκοι και νεοδημοκρατες σας βάλανε φέσια στο κεφάλι σας όπως στην εποχή της τουρκοκρατίας και εσείς θα είσαστε ραγιάδες για μα ζωή. ραγιάδες εσείς ραγιάδες τα παιδιά σας ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σας.
    όμως η ώρα της λαϊκής επανάστασης κλώθεται, βράζει, πλησιάζει 50, 60, ήμερες? όλοι τους θα πάνε από εκεί που ήλθαν φτάνει ποια το ξεζούμισμα
    στον απλό μεροκαματιάρη Ελληνικό λαό. Όσο για τα δυο μεγάλα κόμματα δεν θα βρουν ούτε τον δικό τους ψήφο στις κάλπες ο Κυρίαρχος λαός θα τους τιμωρήσει.Τα κοπρόσκυλα οι γλυφτες και οι παρατρεχάμενοι συνδικαλιστές έχουν πλέον πεθάνει.
    Δεν θα έχουν καμία ισχύ ούτε για τον εαυτό τους αλλά και για τα βολεμένα κομματοσυλα φίλους τους που έχουν βολευτεί σε θέσεις και επιτροπές και τα παίρνουν από 50 μεριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.