6/3/12

Το 2010, ο Jay Wilbur έκανε “ταξιδάκια” μέσω του Google Earth και κάποια μέρα βρήκε κάτι που μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας είχε δει: έναν πελώριο φυσικό σχηματισμό που έμοιαζε με αψίδα στην μέση του πουθενά!Είναι πολλές οι περιπτώσεις που η Φύση μας αποκαλύπτει την ασύγκριτη ομορφιά της και μας προκαλεί δέος. Στην εποχή της τεχνολογίας όμως, η ομορφιά αυτή χρειάζεται και λίγη “βοήθεια” για να γίνει ευρύτερα γνωστή.

Το 2010, ο Jay Wilbur έκανε “ταξιδάκια” μέσω του Google Earth και κάποια μέρα βρήκε κάτι που μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας είχε δει: έναν πελώριο φυσικό σχηματισμό που έμοιαζε με αψίδα στην μέση του πουθενά!

Αμέσως ενημέρωσε τους υπεύθυνους, οι οποίοι ταξίδεψαν στα βάθη της Κίνας και τελικά αντίκρισαν το μαγικό αυτό τοπίο. Έπειτα από μετρήσεις βρήκαν πως η φυσική αυτή “γέφυρα” έχει πλάτος 120 μέτρα και ύψος 70 μέτρα, κάτι που της χαρίζει το παγκόσμιο ρεκόρ μεγαλύτερης φυσικής γέφυρας!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.