11/3/12

Είμαστε άνεργοι απολυμένοι συμβασιούχοι της ΕΡΤ από τις 18 Ιανουαρίου του 2012.


Ή τους(μας) δουλεύουν άγρια ή το σύστημα τα έχει παίξει. Γιατί το λέμε; Διαβάζουμε την επιστολή της αρμόδιας διεύθυνσης του υπουργείου Εργασίας προς τους ανέργους πρώην συμβασιούχους της ΕΡΤ που ζήτησαν το αυτονόητο. Επίδομα ανεργίας. Το δικαιούνται όχι μόνο ηθικά, ως απολυμένοι εργαζόμενοι, αλλά ουσιαστικά. Η ΕΡΤ έκανε κρατήσεις από τους μισθούς των συμβάσεων τους για το ταμείο ανεργίας. Έτσι έγραφαν τα χαρτιά της μισθοδοσίας τους. Τώρα η ΕΡΤ λέει πως δεν κρατούσε λεφτά για ανεργία...
Και ποια είναι η απάντηση του υπουργείου; Ναι είχατε κρατήσεις για ΙΚΑ ΕΤΑΜ αλλά αυτά τα λεφτά δεν πήγαν για τον κλάδο ανεργίας! Για αυτό και δεν δικαιούστε ταμείο! Και που πήγαν τα λεφτά τους δηλαδή; Στην μαύρη τρύπα; Στους διεθνείς δανειστές; Στις τσέπες κάποιου υπουργείου; Στην τρύπα της ΕΡΤ; Δεν μας λύνει το μυστήριο η αρμόδια διεύθυνση, ούτε και η διοίκηση.

Όλη η ιστορία περιγράφεται κατατοπιστικά στο blog των εργαζομένων της ΕΡΤ

 Ιδού και η επιστολή τους προς τον υπουργό Εργασίας.

ΠΡΟΣ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γιώργο Κουτρουμάνη
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γιάννη Κουτσούκο
ΓΓ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Αθηνά Δρέττα
ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΟΑΕΔ Ηλία Κικήλια 
ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΤΑΠ-ΜΜΕ Κώστα Τσουπαρόπουλο

Είμαστε άνεργοι απολυμένοι συμβασιούχοι της ΕΡΤ από τις 18 Ιανουαρίου του 2012. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.