11/3/12

ΑΝΤ1 – αρνείται η Ζέτα να πέσει κάτω από τις 5000 ευρώ την εμφάνιση


Αρνήθηκε την περαιτέρω μείωση της αμοιβής της η Ζέτα Μακρυπούλια για την παρουσίαση του φετινού «Dancing» και ξαφνικά «πάγωσαν» οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1. Η εμπλοκή που προέκυψε την τελευταία στιγμή όπως αναφέρει από εχθές το star.gr, στην ουσία είναι αποτέλεσμα της απόφασης του καναλιού να μειώσει κατά 50% το budget του show. Να σημειωθεί ότι η παρουσιάστρια είχε δεχθεί και πέρυσι μείωση της τάξης του 25% για αυτό και φέτος ανθίσταται! Με τη διαφορά όμως ότι το τηλεοπτικό 2012, είναι σε πολύ χειρότερη μοίρα από το 2011! Και για να δώσουμε μια τάξη μεγέθους, οι αμοιβές όσων συμμετάσχουν στο φετινό χορευτικό show θα κυμαίνονται...


πέριξ των 1000 ευρώ την εμφάνιση, ενώ η Ζέτα εισπράττει τετραπλάσια αμοιβή την εμφάνιση!
Παρόλα αυτά στο κανάλι του Αμαρουσίου δηλώνουν αισιόδοξοι ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και σύντομα οι δυο πλευρές θα δώσουν τα χέρια!

(enimerosi24)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.