12/3/12

Η Ζωή Γεωργαντά, η καθηγήτρια του πανεπιστημίου Μακεδονίας και πρώην στέλεχος της ΕΛΣΤΑΤ, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 κατήγγειλε τον κ. Παπανδρέου πως πόνταρε στη πτώχευση της Ελλάδας και τώρα έχει βγάλει 180 φορές παραπάνω τα λεφτά που πόνταρε.Η Ζωή Γεωργαντά, η καθηγήτρια του πανεπιστημίου
Μακεδονίας και πρώην στέλεχος της ΕΛΣΤΑΤ, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 κατήγγειλε τον κ. Παπανδρέου πως πόνταρε στη πτώχευση της Ελλάδας και τώρα έχει βγάλει 180 φορές παραπάνω τα λεφτά που πόνταρε.

Είπε πως το έλλειμμα έφτασε στα ύψη, επειδή τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ ήταν κατασκευασμένα.

«Δεν μας ρωτούσαν ποτέ, αλλά ....μας είχαν μόνο να βάζουμε σφραγίδες. Ο κ. Γεωργίου ποτέ δεν μας έδειχνε στοιχεία με το έλλειμμα και αυτό επειδή έπαιρνε εντολές είτε από την τρόικα είτε από από τον κ.Παπακωνσταντίνου», τόνισε η κα. Γεωργαντά.

Σε ερώτηση της γιατί δεν τα είπε νωρίτερα όλα αυτά απάντησε πως υπήρξε φίμωμα από τον κ. Γεωργίου.

Η εγκληματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, που έφερε την χώρα στα μνημόνια, θα πρέπει να νιώσει την οργή της κοινωνίας. Αυτό θα γίνει πραγματικότητα στις εκλογές.


πηγη
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.