20/2/12

Όλα Όσα Έγιναν Στην Κηδεία Της Whitney


Όλα όσα έγιναν στην κηδεία της Whitney 
Το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη ντίβα της ποπ ειπώθηκε στο New Jersey, παρουσία συγγενών και φίλων, διάσημων και μη.
Το ανθοστολισμένο φέρετρο της Whitney Houston έφτασε σήμερα το μεσημέρι και ώρα 12 (Αμερικής) στην εκκλησία όπου είχε πρωτοακουστείη φωνή της μεγάλης τραγουδίστριας, την New Hope Baptist Church στο Newark του New Jersey, στην οποία η Houston ήταν μέλος της χορωδίας ως παιδί.
Από νωρίς άρχισαν να καταφτάνουν οι συγγενείς της και μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής -και όχι μόνο- βιομηχανίας, ώστε να αποτίσουν φόρο τιμής και να συνοδεύσουν την αδικοχαμένη τραγουδίστρια στην τελευταία της κατοικία. Όλοι τους έμειναν σιωπηλοί καθώς τρεις αστυνομικοί μετέφεραν το ασημένιο φέρετρο της Houston στην εκκλησία, στολισμένο με λευκά τριαντάφυλλα και μωβ κρίνους, ενώ η
Δείτε την συνέχεια εδώ

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.