22/2/12

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες από το πτώμα της Whitney Houston


Ή τουλάχιστον αυτό θέλουν να πιστέψουμε.
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Το περιοδικό National Enquirer, προσέλαβε μοντέλο για να υποδυθεί τη νεκρή Whitney Houston. Στo τελευταίο τεύχος του περιοδικού, βλέπουμε...
στο εξώφυλλο να λέει: «Τα τελευταία λεπτά της Whitney», αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα δούμε μια αναπαράσταση του θανάτου της τραγουδίστριας, στο δωμάτιο της στο ξενοδοχείο Beverly Hills. Μάλιστα υπάρχει και μια φωτογραφία από την τελευταία της έξοδο, σε άσχημη κατάσταση, ενώ ήδη κυκλοφορεί το δήθεν πτώμα της Whitney Houston μέσα στο μπάνιο της. Η εκμετάλλευση της είδησης του θανάτου της έχει ήδη ξεκινήσει σε όλους τους τομείς, αφού το περιοδικό γράφει με πολύ μικρά γράμματα, ότι πρόκειται για αναπαράσταση!

<br /><br />
<br /><br />
athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.