28/2/12

Ξανά στάση πληρωμών στο Star Channel

 Το κανάλι που απευθύνεται στη νεολαία ετοιμάζεται για περικοπές, απολύσεις σε...νεολαίους εργαζόμενους του!!
Σας το είχαμε γράψει εδώ και καιρό ότι στο Star, θα ακολουθήσει εργασιακή σφαγή, αφού το ντουέτο Κυριακόπουλος - Μαλέλης, έχουν αποφασίσει εδώ...
...και καιρό περικοπές και ατομικές συμβάσεις. Όσο για τις απολύσεις, αυτό ήταν το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που έκανε η διοίκηση του σταθμού σε 6 εργαζόμενους, που δούλευαν από 10 εώς 17 χρόνια στο κανάλι.  Σήμερα η διοίκηση του σταθμού ενημέρωσε ότι δεν θα πληρωθούν όσοι λαμβάνουν το...υπέρογκο ποσό των 1500 ευρώ(!). Ο λόγος είναι ότι κάποιες διαφημιστικές εταιρίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα ρευστότητας και δεν μπορούν να καταβάλλουν οφειλόμενα λεφτά στο κανάλι.

 Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.