28/2/12

καφέ με sexy ιδιοκτήτρια προκαλεί πανικό στις γυναίκες των ανδρών της περιοχής!


Ιταλικό καφέ με sexy ιδιοκτήτρια προκαλεί πανικό στις γυναίκες των ανδρών της περιοχής!


Μετά από οχτώ χρόνια λειτουργίας του cafe – bar της, η Laura Maggi, βρήκε επιτέλους έξω από την πόρτα του μαγαζιού της, άπειρους άντρες!
Και ο λόγος δεν ήταν ο καλός καφές και τα απεριτίφ της, αλλά οι σέξι εμφανίσεις που έκανε τελευταία. Εκατοντάδες άντρες πήγαιναν στο μαγαζί μέρα – νύχτα και οι διπλανοί δρόμοι γέμιζαν αυτοκίνητα παρκαρισμένα.
Η συμφόρηση στους δρόμους, προκάλεσε τόσο μεγάλη αναστάτωση που η δήμαρχος ανακοίνωσε πως εξετάζει το πρόβλημα γιατί πρέπει να βρεθεί μια λύση.
Οι γυναίκες της μικρής πόλης της Ιταλίας, λένε πως η 34χρονη Maggi είναι μια τοπική star αλλά δημιουργούνται και αντιδράσεις. Η ίδια λέει πως δεν φταίει η ίδια που πάνε στο μαγαζί της οι άντρες τους.
Υπάρχουν άντρες που κάνουν ακόμη και 70.000 χλμ. για να πιουν ένα καφέ στο μαγαζί της. Στους τοίχους υπάρχουν φωτογραφίες της, από τις διακοπές της που ποζάρει μόνο με το… μαγιό της!
«Αυτή η πόλη είναι μικρή και ήσυχη. Τώρα έχουμε γίνει γνωστοί εξαιτίας αυτής της barwoman που βγάζει τα ρούχα της», υποστηρίζουν δυσαρεστημένες οι γυναίκες της περιοχής.
Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο προκλητική..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.