22/2/12

Η ιστορία της σειράς PResident Evil


Αρκετά παιχνίδια έχουν καταφέρει να μείνουν στην ιστορία και στην συνείδηση των gamers ανά τον κόσμο, αλλά λίγα είναι αυτά που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν την δικιά τους σχολή. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η σειρά PResident Evil, η οποία παρόλο που δεν είναι πρωτοπόρος στο είδος της,στην Ελλάδα έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην κατηγορία survival horror.
Και όχι άδικα…
Η αρχή του κακού  ξεκίνησε…
H επιτυχία του πρώτου τίτλου «ανάγκασε» τον ερχομό του δεύτερου…
και στη συνέχεια του τρίτου…
και του τέταρτου…
Για άλλη μια φορά ο κορεσμός απειλούσε την σειρά. Όμως το τελευταίο PResident Evil έφερε τα πάνω κάτω στους Έλληνες…
Αναμένεται η… συνέχεια!!!

1 σχόλιο:

  1. Καλώς βρεθήκαμε! Ευχαριστούμε για τη επίσκεψη στο blog μας! Ναι, ο ίδιος Δήμαρχος που θυμάσαι, είναι ακόμα! To bar του Ηλεία και το The Best έχουν κλείσει εδώ και καμιά 15αριά χρόνια!!! (Εδώ έχουν κλείσει τα μαγαζιά που ξέραμε μέχρι πέρσι, όχι αυτά που θυμάσαι εσύ πρίν τόσα χρόνια!!!) Πάντως, απ' ό,τι καταλάβαμε, έχεις καλές αναμνήσεις από το νησί μας!!! Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.