27/2/12

Ξανά με τα "ξωτικά" η Ιρλανδία στη EurovisionΣας έλειψαν οι Jedward, τα δίδυμα αδέρφια από την Ιρλανδία που έκαναν σαματά στην περσινή Eurovion; Μην στεναχωριέστε, θα πάνε και στο Μπακού!

Οι John Paul Henry Daniel Richard Grimes και Edward Peter Anthony Kevin Patrick Grimes κέρδισαν τον εθνικό τελικό της χώρας με το τραγούδι «Waterline», με 114 βαθμούς.

Θυμίζουμε πως στην Eurovision του 2011 οι Jedward τραγούδησαν το «Lipstique» και έφεραν την Ιρλανδία στην 8η θέση, ενώ φέτος διαγωνίζονται στον α’ ημιτελικό, στις 22 Μαΐου.

ΠΗΓΗ: star.grhttp://greekznews.blogspot.com/2012/02/eurovision_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.