21/2/12

«Ξινά» βγήκαν σε ένα ζευγάρι τα «ακροβατικά» ενώ έκαναν σέξ στο μπαλκόνι ξενοδοχείου…αφού η γυναίκα έπεσε στο κενό!


«Ξινά» βγήκαν σε ένα ζευγάρι τα «ακροβατικά» ενώ έκαναν σέξ
στο μπαλκόνι ξενοδοχείου…αφού η γυναίκα έπεσε στο κενό!
Ένα ζευγάρι 50άρηδων Βρετανώνδραπέτευσαν στη Τενερίφη Ισπανίας για να αναθερμάνουν τον έρωτά τους…
Τα ξημερώματα λοιπόν το ζευγάρι ξεκίνησε να ερωτοτροπεί στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου. Όμως ξαφνικά, η γυναίκα γλίστρησε και έπεσε από την κουπαστή στο κενό.
Για καλή της τύχη όμως το ένα της πόδι σφήνωσε ανάμεσα στις μεταλλικές δοκούς με αποτέλεσμα να κρεμαστεί με το κεφάλι προς τα κάτω λίγο πριν φτάσει στο έδαφος.
Το ασθενοφόρο κατέφτασε να την παραλάβει και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε σπάσει τον αστράγαλό της!
Όπως σχολίασε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας  ”δεν είναι δικό μας θέμα και δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κάποια κατηγορία, αλλά συστήσαμε στην ίδια και το σύζυγό της να σκεφτούν ασφαλείς τρόπους ερωτικών επαφών για
το μέλλον”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.