22/2/12

Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου - Εξιχνιάστηκε η κλοπή χρηματοκιβωτίου στην Άνω ΜεράΌταν άνοιξαν το αυτοκίνητο οι αστυνομικοί, πήραν απαντήσεις για μια υπόθεση που κέντρισε το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας...

Εξιχνιάστηκε προχθές (18-02-2012) από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου η κλοπή χρηματοκιβωτίου από οικια 56χρονού στην Άνω Μερά Μυκόνου.  Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, από τους οποίους δυο 30χρονες Βουλγάρες και ένας 20χρονος Αλβανός, κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοκατοχή και διακεκριμένη κλοπή. 

h συνεχεια εδω..http://mykonoszoo.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.