23/2/12

ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΣΚΑΤΟΚΟΛΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΗΓΗ: Αφύπνι ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΣΚΑΤΟΚΟΛΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ


Προληπτική απόσυρση αναψυκτικών «Coca Cola» και «Sprite»

“ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ”

Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ !

ΔΕΝ ΣΤΙΒΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ?

Σε προληπτική απόσυρση ανθρακούχων αναψυκτικών από την ελληνική αγορά, λόγω μη αποδεκτής γεύσης, προχώρησε η εταιρεία Coca – Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως ΑΕ, όπως αναγκάστηκε με τα πολλά να ανακοινώσει ο ΓΙΓΑΣ Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
Ο ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο εφαρμογής της κοινοτικής νομοθεσίας, ενημερώθηκε σήμερα από την ελληνική εταιρεία «Coca – Cola Ελληνική Εταιρία Εμφιαλώσεως Α.Ε. / Coca – Cola Τρία Έψιλον», σχετικά με τη διακίνηση ανθρακούχων αναψυκτικών, με την εμπορική επωνυμία «Coca – Cola» και «Sprite», τα οποία, από αναφορές παραπόνων καταναλωτών, παρουσίασαν απόκλιση από τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και συγκεκριμένα, εμφάνισαν δυσάρεστη οσμή και γεύση.
Όπως ανακοινώθηκε, η εμφάνιση της συγκεκριμένης δυσάρεστης οσμής και γεύσης αποδόθηκε από την εταιρεία, σε συνέχεια εργαστηριακών δοκιμών, στην παρουσία των χημικών ουσιών 2,4 διχλωροφαινόλης και 2,6 διχλωροφαινόλης.
Σύμφωνα με την επιχείρηση, τα προϊόντα «Coca – Cola» και «Sprite», τα οποία εμφάνισαν τα ανωτέρω ευρήματα, παράγονται στο εργοστάσιο της επιχείρησης «Coca – Cola Τρία Έψιλον» στο Ηράκλειο Κρήτης και έχουν διακινηθεί στην ελληνική αγορά.
Προληπτική απόσυρση αναψυκτικών «Coca Cola» και «Sprite»
Πρόκειται για τα ακόλουθα προϊόντα: Coca-Cola 1,5 LT πλαστική φιάλη, ημερομηνία λήξης: 14/08/2012, 15/08/2012, 16/08/2012, κωδικοί παραγωγής: 13B……VU, 14B……VU, 15B……VU, Sprite 1,5 LT πλαστική φιάλη, ημερομηνία λήξης: 15/08/2012, κωδικοί παραγωγής: 14B……VU, Coca-Cola 250 ML γυάλινη φιάλη, ημερομηνία λήξης: 14/08/2012, 15/08/2012, κωδικοί παραγωγής: 13B……VT, 14B……VT.
Η εταιρεία διαβεβαιώνει το καταναλωτικό κοινό ότι η υγεία του καταναλωτή και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της παραμένουν πρωταρχικό μέλημα της και υπογραμμίζει ότι τα εν λόγω προϊόντα δεν ενέχουν κανένα κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.
Η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές (ΕΦΕΤ) για το παραπάνω θέμα, ενώ, παράλληλα, έχει ενεργοποιήσει πλήρως τη διαδικασία απόσυρσης των προϊόντων από τα σημεία πώλησης, η οποία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη 22/02/2012.
Επισημαίνεται ότι οι καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί τα συγκεκριμένα προϊόντα, καλούνται, εφόσον το επιθυμούν, να τα επιστρέφουν προς αντικατάσταση στα σημεία πώλησης, από όπου τα έχουν αγοράσει. Επιπλέον, μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών στο τηλέφωνο 8001-55800.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Και οι χυμοι που παρασκευάζει η ντόπια ΑΛΗΤ είναι παγκοσμίως απαράδεκτοι, με την παπαραπλάνηση του κοινού στην ετικέτα να σπάει όλα τα ιστορικά ρεκόρ.  Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί μικρές εταιρίες με ποιοτικά προϊόντα που καταποντίζονται… Ο λόγος ότι δεν υπάρχει κράτος – για την ακρίβεια το κράτος ληστοκρατείται διαλυόμενο - να επιβάλει να τηρούνται κάποια στάνταρτς.  Αν σκεφτεί κανείς ότι ζούμε στην πανέμορφη χώρα της “φαιδράς πορτοκαλέας” και της “ελαίας” και, και, και…. ρε μάστορα δεν πας να στίψεις κανένα πορτοκάλι που είναι και τζάμπα στα μέρη που παράγεται παρατημένο στα δέντρα ??
ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ/ΧΥΜΟΙ
ΕΨΑ, Λουξ, Κάμπος, Τεμένια (ιαματικών πηγών Τεμενίων Κρήτης), Γεράνι (Χανιά), Αγνή (Βοιωτία), Λούξ (Πάτρα), Ζαργιανάκη (Σητεία), Νέκταρ (Σέρρες), ΕΣΠΕΡΙΑ (Αλεξανδρούπολη), ΒΑΠ (Ρόδος), ΦΗΜΗ (Ηράκλειο)
 
 http://neotera.wordpress.com/


ΠΗΓΗ: Αφύπνιση Συνείδησης: ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΣΚΑΤΟΚΟΛΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ http://afipnisoy.blogspot.com/2012/02/blog-post_3050.html#ixzz1nEJsej27

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.