23/2/12

Ροζ σκάνδαλο με μια γραμματέα και δυο πολιτικούς στην Πάτρα!


Στο παρελθόν είχε μπει στον ερωτικό στόχο ενός πολιτικού! Εδώ και μερικούς μήνες… βρήκε και πάλι τον μπελά της από άλλον πολιτικό! Ο λόγος για την «χυμώδη» γραμματέα δημόσιας υπηρεσίας (γύρω στα 50), η οποία χωρίς να έχει δώσει την παραμικρή αφορμή «πληρώνει» την σέξι εμφάνισή της, δεχόμενη κάθε φορά… την παρενόχληση από τον εκάστοτε πολιτικό προϊστάμενό της!
Πριν από αρκετούς μήνες στην ίδια γυναίκα είχε γίνει «στενός κορσές» γνωστός πολιτικός. Μάλιστα, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα “Κόσμος”, είχε γίνει μεγάλο σούσουρο στην υπηρεσία της, όταν ο πολιτικός πάνω στην «κάψα» του… την είχε κλειδώσει στο γραφείο! Τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν και το περιστατικό συζητείτο για μήνες στον συγκεκριμένο χώρο. Άλλαξαν τα πράγματα, και προϊστάμενός της ανέλαβε άλλος πολιτικός! Ο οποίος μάλιστα είναι μικρότερος σε ηλικία από την εντυπωσιακή κυρία! Με τον καιρό… του γυάλισε το μάτι του πολιτικού και αποφάσισε να την «πέσει» στην όμορφη γυναίκα! Δύο φορές προσπάθησε, όμως… εισέπραξε «χυλόπιτα»! Μέχρι και φωνές ακούστηκαν στην υπηρεσία αφού η γυναίκα παρέμενε πιστή στον σύζυγό της και δεν «χαμπάριαζε» από τέτοια.
Πολιτικός και συνεργάτιδα αποφάσισαν… να χωρίσουν τα «τσανάκια» τους. Και επειδή ο πρώτος… δεν μπορούσε να φύγει, «μετακινήθηκε» η υπάλληλος! Ποια όμως θα ήταν η «τυχερή» που θα την αντικαθιστούσε; Ο πολιτικός δεν ήθελε… όποια κι όποια δίπλα του και έτσι εντόπισε μία… ωραιότερη και νεώτερη από την προηγούμενη. Μάλιστα όπως μάθαμε η πρόταση για την συνεργασία έγινε κατά τη διάρκεια ρομαντικού δείπνου που δόθηκε σε γνωστό εστιατόριο της πόλης. Η κοπέλα ανυποψίαστη πήγε στο ραντεβού, όμως ο άνδρας είχε ήδη καταστρώσει το «ροζ» σχέδιό του.
Ραγδαίες οι εξελίξεις…
Σε εκείνο το ραντεβού δεν έγινε κάτι που θα έβγαζε μάτι, και η συζήτηση περιορίστηκε στα επαγγελματικά, ενώ επεκτάθηκε ελάχιστα στα «προσωπικά», κινήθηκε ίσως στα όρια της γνωριμίας τους. Η συνέχεια όμως δόθηκε στο γραφείο! Μάθαμε πως ο πολιτικός… δεν έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί την υπάλληλο! Όχι, δεν της φορτώνει ένα σωρό δουλειές, απλά την «βομβαρδίζει» με τα πειράγματά του! Παραμένει πάντως άγνωστο αν έχει επιτευχθεί ο στόχος του, σίγουρα όμως δηλώνει γοητευμένος από την παρουσία της. Οι ρομαντικές εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και αν το ειδύλλιο «καρποφορήσει», σίγουρα θα το μάθετε από τις σελίδες του «Κόσμου»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.