26/2/12

Πέτρος Κωστόπουλος: Διακοπές στο Πήλιο κάνει το λαμόγιο...αλίμονο από αυτούς που φέσωσε!!!


Η φτώχεια θέλει... καλοπέραση λέει ο λαός, κι αυτή η ρήση δεν ήταν δυνατό να μην εμπνέει τον - έκπτωτο πλέον- πατριάρχη του ελληνικού lifestyle, Πέτρο Κωστόπουλο... 

Ο πρώην πανίσχυρος εκδότης, βρίσκεται για το τριήμερο στην...Πορταριά του Πηλίου (ως γνωστόν κατάγεται από τον Βόλο), όπου και χαλαρώνει μετά τα τελευταία γεγονότα που σηματοδότησαν το τέλος της χρυσής εποχής της ΙΜΑΚΟ. 

Μαζί του βρίσκεται η γνωστή δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτου, καθώς και άλλοι στενοί του φίλοι. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην γνωστή ταβέρνα της περιοχής "Κρίτσας", όπου το πρόσωπο των ημερών στην χώρα μας, γευμάτισε με την παρέα του. 

Κάποια στιγμή μάλιστα, άναψε κι ένα από τα αγαπημένα -και πανάκριβα- πούρα του. Αλλά είπαμε. Ακόμη και μια... χρεοκοπία πρέπει πρέπει να αντιμετωπίζεται με στιλ και αισιοδοξία... 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.