29/2/12

ΣΠΑΝΑΚΟΡΙΖΟ


Σπανάκι 1/2 κιλό
ρύζι 1/2 φλ.
λάδι
1 κρεμμύδι
άνηθος
αλάτι, πιπέρι, λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεματάμε το σπανάκι (αν είναι φρέσκο) αν κατεψυγμένο το αχνίζουμε με ελάχιστο νερό για μερικά λεπτά. Στραγγίζουμε.σε σουρωτήρι το σπανάκι.
Τοποθετούμε σε κατσαρόλα το κρεμμύδι το τσιγαρίζουμε έως ότου ασπρίσει και προσθέτουμε το στραγγισμένο σπανάκι.
Προσθέτουμε κάμποσο ζεστό νερό και το αφήνουμε λίγο να βράσει. Στο τέλος προσθέτουμε ψιλοκομμένο άνηθο.
Προσθέτουμε 1/2 φλ. ρύζι, χαμηλώνουμε τη φωτιά έως ότου μαλακώσει και ψηθεί το ρύζι. Αλατοπιπερώνουμε. Περιχύνουμε με λίγο λεμόνι.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.