21/2/12

ΣΥ.Ρ.Τ.Α.Κ.Ι. το νέο κόμμα του Γιάννη Μανώλη


Ο πολιτικός Ζορμπάς, Γιάννης Μανώλης, ενώ παρουσιάζει τις αρχές του νέου του κόμματος, μπροστά στο κοινό του Παρισιού. Ο πολιτικός Ζορμπάς, Γιάννης Μανώλης, ενώ παρουσιάζει τις αρχές του νέου του κόμματος, μπροστά στο κοινό του Παρισιού.
Η κορύφωση των φιλελληνικών διαδηλώσεων σε όλη την Ευρώπη με το μεγαλειώδες αντιμνημονιακό συρτάκι συμπαράστασης στο Παρίσι, αποτέλεσε ιδανική ευκαιρία για έναν ακόμα εκπρόσωπο της λαϊκής δεξιάς, τον Γιάννη Μανώλη, να παρουσιάσει το νέο του κόμμα κατά τη διάρκεια ενός επικοινωνιακού ζεϊμπέκικου.
Όσο ανακοίνωνε τις ιδρυτικές θέσεις του νέου του κόμματος, ο Γιάννης Μανώλης, ακουγόταν αποσπάσματα από τον «Ζορμπά The Greek» του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ οι διαδηλώτριες που χόρευαν πίσω του, φώναζαν συνθήματα όπως «Kefi, This is Kefi!» και «Ouzo Power!», ενώ κάποιες που προσπάθησαν να σπάσουν πιάτα, την ώρα που ο νέος πολιτικός αρχηγός χόρευε, τις απέτρεψαν τα υπόλοιπα μέλη της κεντρικής επιτροπής.
Πρόκειται για τον τρίτο κομματικό σχηματισμό του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου που ιδρύεται την τελευταία εβδομάδα, αν και σύμφωνα με τον πρώην συνδικαλιστή που διαγράφτηκε πρόσφατα από τη Νέα Δημοκρατία, το «ΣΥ.Ρ.Τ.Α.Κ.Ι.» δεν έχει καμμιά σχέση με τα άλλα σχήματα της «λαϊκοπόπ» δεξιάς αφού βασίζεται αποκλειστικά στο ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο Γιάννης Μανώλης κατά τη διάρκεια του ιδρυτικού συνεδρίου του στο κέντρο «Αντιμνημόνιο».http://mykonoszoo.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.