21/2/12

Είστε μαλάκες!» φώναξε σημαιοφόρος μαθητής στους επίσημουςΜε ένα απίστευτο περιστατικό,σημαδεύτηκε η σημερινή παρέλαση στα Ιωάννινα για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης από τον Τούρκικο Ζυγό. Ομάδα μαθητών από σχολείο της πόλης, μόλις πλησίασε την εξέδρα των επισήμων, γύρισε και μούντζωσε ομαδικά τους επίσημους!!!Προηγήθηκε το σύνθημα του σημαιοφόρου του σχολείου ο οποίος φώναξε δυνατές "Είστε Μαλάκες"!
Η απίστευτη κίνηση των μαθητών-η οποία όπως όλα δείχνουν ήταν προσχεδιασμένη-,εξόργισε τον δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Φίλιππα Φίλιο, ο οποίος αποχώρησε από όχι μόνο από την εξέδρα των επισήμων,αλλά και από το χώρο που έγινε η παρέλαση.
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/

4 σχόλια:

 1. τα καμάρια μας... αγριεύουν! τυχαίο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πιστεύω ότι η χώρα μας για να συνέλθει θα περάσουν αρκετές δεκαετίες, και θα πρέπει ο λαός μας να ‘’εκτελέσει ’’ όλους τους δήμιους που εκτέλεσαν εν …ψυχρώ την πατρίδα μας και για να εκπληρώσουν τις ξένες απαιτήσεις και φυσικά με το αζημίωτο …ανταλλάγματα , ξεπουλούν και θα ξεπουλήσουν σχεδόν τα πάντα όσο
  αφορά τον πλούτο της χώρας μας .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κανείς δε θα σου περάσει αλυσίδες ,
  αν πρώτα εσύ δεν τον αφήσεις
  να σου πάρει τα μέτρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όταν ρωτήσανε τον Σωκράτη να τους δώσει τον ορισμό του μορφωμένου ανθρώπου, Δεν ανέφερε τίποτε για την συσσώρευση γνώσεων.
  «Η μόρφωση είπε, είναι θέμα συμπεριφοράς...
  Ποιους ανθρώπους λοιπόν θεωρώ μορφωμένους;

  1. Πρώτα απ' όλους αυτούς που ελέγχουν δυσάρεστες καταστάσεις , αντί να ελέγχονται από αυτές...
  2. Αυτούς που αντιμετωπίζουν όλα τα γεγονότα με γενναιότητα & λογική..
  3. Αυτούς που είναι έντιμοι σε όλες τους τις συνδιαλλαγές..
  4. Αυτούς που αντιμετωπίζουν γεγονότα δυσάρεστα και ανθρώπους αντιπαθείς καλοπροαίρετα..
  5. Αυτούς που ελέγχουν τις απολαύσεις τους..
  6. Αυτούς που δεν νικήθηκαν από τις ατυχίες & τις αποτυχίες τους..
  7. Τελικά αυτούς που δεν έχουν φθαρεί από τις επιτυχίες και την δόξα τους...»

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.