22/2/12

Ερεθίζεται ακόμα κι όταν…φυσάει!


Έπαθε ατύχημα και πήρε το πρόβλημα… από κάτω!
Η Joleen Baughman από το Μεξικό, μητέρα δύο παιδιών, έπαθε όπως φαίνεται ανεπανόρθωτη ζημιά μετά από ένα τροχαίο. Το.. κουσούρι που της άφησε είναι η ασταμάτητη ερωτική επιθυμία που έχει. Ερεθίζεται όταν περπατά, όταν σκουπίζεται στο επίμαχο, όταν κάνει μπάνιο. Ακόμα και τα ρούχα της της δημιουργούν σεξουαλική διέγερση.
Η ίδια δηλώνει: “Είναι ανυπόφορο. Και μόνο η αίσθηση των ρούχων να τρίβονται πάνω μου με ανάβει και δεν μπορώ να σκέφτομαι καθαρά. Ντρέπομαι πολύ για την κατάσταση μου και μου είναι αδύνατο να συγκεντρωθώ”.
Επιστημονικά η γυναίκα υποφέρει από Ακούραστο Γεννητικό Σύνδρομο ή Σύνδρομο Συνεχούς Σεξουαλικής Επιθυμίας.
Ισχύει ή όχι η κυρία καταρίπτει τον μύθο των αντρών που θέλουν κάποιες γυναίκες ανοργασμικές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.