20/2/12

Γκαστρώθηκε η Ράπτη απο τον Λοβέρδο;


Σύμφωνα πάντα με ασφαλείς πληροφορίες που προέρχονται από πολιτικούς κύκλους, η πασίγνωστη βουλευτής της αντιπολίτευσης, που κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ με σχέση που διατηρούσε με γνωστό δικηγόρο διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.


Σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες, η πανέμορφη και γοητευτική βουλευτής κυοφορεί τον καρπό του έρωτα της με κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης.

Η σχέση τους γεννήθηκε μέσα στα έδρανα της βουλής, καθώς η βουλευτής δεν περνά απαρατήρητη σε κάθε εμφάνισή της ενώ ο υπουργός πρωταγωνιστεί καθημερινά στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου μας.

Σε λίγο περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο ειδύλλιο που όπως όλα δείχνουν η αποκάλυψη του θα προκαλέσει πολιτικές θύελλες.
Πηγή

 http://ixnos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Αντε παλι πριξιμο απο τις μεσημεριανες κουτσομπολες για το DNA του .....Πασχαλη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.