25/2/12

Χαρμόσυνη είδηση ήταν για την Bild το πρόστιμο μαμούθ που επέβαλε το ΕΣΡ στον REAL FM


Χαρμόσυνη είδηση ήταν για την Bild το πρόστιμο μαμούθ που επέβαλε το ΕΣΡ στον REAL FM επειδή ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του ,μίλησε υποτιμητικά για την Καγκελάριο Μέρκελ.
Η Bild συγχαίρει το ΕΣΡ για το πρόστιμο αφού: "Αυτός(Γ.Τράγκας) που προσβάλλει την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και βωμολοχεί κατά της Γερμανίας, τώρα πρέπει να πληρώσει 25.000 ευρώ"...
"Ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος έχει καθημερινή πρωινή εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM, έχει -επανειλημμένα- προσβάλλει και λοιδορήσει "άγρια" την κ. Μέρκελ, γι' αυτό και το ΕΣΡ επέβαλε το πρόστιμο στον εν λόγω κύριο, για αυτό το ευαίσθητο θέμα" γράφουν οι συντάκτες της Bild που νιώθουν δικαίωση για το πρόστιμο που επέβαλε το ΕΣΡ.
"Και στις δύο εκπομπές (ραδιοφωνική  και τηλεοπτική) ο Γιώργος Τράγκας συγκρίνει τους Γερμανούς πολιτικούς με στρατιωτικούς των SS και καταφέρεται άκρως προσβλητικά εναντίον τους" επισημαίνει το δημοσίευμα.
"Πώς θα αντιδράσει τώρα ο ελληνικός τύπος στο πρόστιμο των 25.000 ευρώ σχετικά με τις προσβολές ενάντια στην κ. Μέρκελ; Προς το παρόν είναι συγκρατημένα τα δημοσιεύματα, ωστόσο τις επόμενες μέρες αναμένεται να επιστρέψουν τα κακεντρεχή σχόλια ενάντια στη Γερμανία και την καγκελάριο..." κλείνει η Bild.de.
Πηγή: enikos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.