28/2/12

Adobe Photoshop CS5 Extended v12.0 - Final (ΕΛΛΗΝΙΚΟ)


Δημοσιευμένη εικόνα

Δημοσιευμένη εικόνα

Δημοσιευμένη εικόνα

Δημοσιευμένη εικόνα

Adobe Photoshop CS5 Extended v12.0 - Final ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Τιμή Πώλησης: 1209.01€

Δημοσιευμένη εικόνα

Το λογισμικό Adobe® Photoshop® CS5 Extended σας βοηθάει να δημιουργήσετε τις απόλυτες εικόνες για εκτύπωση, διαδίκτυο και βίντεο. Απολαύστε τις, προηγμένης τεχνολογίας, δυνατότητες για επεξεργασία, σύνθεση καθώς και τις σχεδιαστικές και ζωγραφικές δυνατότητες του παγκόσμιου στάνταρντ στην επεξεργασία εικόνας Photoshop CS5, και απολαύστε ταχύτατες επιδόσεις χάρη στην 64-bit υποστήριξη και στις δύο πλατφόρμες. Επίσης δημιουργήστε τρισδιάστατες (3D) αναπαραστάσεις για λογότυπα, έργα τέχνης, και κινούμενα γραφικά. Επεξεργαστείτε τρισδιάστατα (3D) αντικείμενα με τα προηγμένα εργαλεία και παράλληλα δημιουργήστε και βελτιστοποιήστε αρχεία με κίνηση.

Χαρακτηριστικά:

Οι σύνθετες επιλογές γίνονται ευκολότερα - Αποτελέσματα καλύτερα από ποτέ με λιγότερα κλικ, όταν ξεγυρίζετε δύσκολα θέματα, όπως τα μαλλιά και αφαιρέστε το χρώμα του φόντου στα όρια της επιλογής σας. Ρυθμίστε αυτόματα την ανοχή της επιλογής σας ή της μάσκας που έχετε επιλέξει χρησιμοποιώντας τα νέα εργαλεία.

Content-Aware Fill - Σβήστε όποιο στοιχείο θέλετε από κάποια εικόνα και δείτε το Content-Aware Fill να γεμίζει μαγικά και να συμπληρώνει τέλεια το κενό. Η εφαρμογή λαμβάνει υπόψη της το φωτισμό, τον τόνο και το «θόρυβο» της φωτογραφίας, προσφέροντας απόλυτα ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

Απίθανα painting effects - Δημιουργήστε φυσικά και ρεαλιστικά ζωγραφικά εφέ, με το εργαλείο Mixer Brush, που προσφέρει ανάμιξη χρώματος στον καμβά που εργάζεστε, με σκληρό πινέλο, για πραγματικά αληθοφανή αποτελέσματα.

Τρισδιάστατα γραφικά με το Adobe Repousse - Κατασκευάστε τρισδιάστατα λογότυπα και δημιουργικά με την τεχνολογία Repousse της Adobe. Συστρέψτε, περιστρέψτε και κάνετε ανάγλυφo, οποιοδήποτε δημιουργικό.

Puppet Warp - Επανατοποθετήστε με ακρίβεια ή παραμορφώστε οποιοδήποτε στοιχείο της εικόνας σας. Κουνήστε το χέρι ενός ανθρώπου σε μια φωτογραφία, διαμορφώστε το κείμενο για να δημιουργήσετε νέα εφέ και πολλά περισσότερα.

Επεξεργασία προηγμένης τεχνολογίας για raw εικόνες - Χρησιμοποιήστε το Adobe Photoshop Camera Raw 6 plug-in και αφαιρέστε, τον ψηφιακό θόρυβο της εικόνας, διατηρώντας το χρώμα και τη λεπτομέρεια, χωρίς να χρειάζεται να παράγετε αντίγραφό της. Προσθέστε κόκκο για να δημιουργήσετε ψηφιακές φωτογραφίες για να προσδώσετε ένταση και χαρακτήρα. Απολαύστε περισσότερο έλεγχο όταν εκτελείτε post-crop vignetting και πολλά περισσότερα.

Κορυφαία απεικόνιση HDR - Δημιουργήστε φωτορεαλιστικές ή υπερεαλιστικές high dynamic range (HDR) εικόνες με πρωτοφανή ταχύτητα, έλεγχο και ακρίβεια. Πάρτε τα καλύτερα αποτελέσματα από ποτέ, χάρη στο automatic ghost removal και αποκτήστε μεγαλύτερο έλεγχο, με τις ρυθμίσεις tone mapping, που δίνουν ακόμη και σε φωτογραφίες που δεν έχουν παραχθεί μια HDR (πολλαπλές λήψεις) την αίσθηση της επεξεργασίας HDR.

Δημοσιευμένη εικόνα

Windows

 • Επεξεργαστής Intel® Pentium® 4 or AMD Athlon® 64
 • Microsoft® Windows® XP με Service Pack 3, Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate, ή Enterprise με Service Pack 1, ή Windows 7
 • 1GB RAM
 • 1GB διαθέσιμου χώρου στο σκληρό δίσκο. Πρόσθετο ελεύθερο χώρο κατά την εγκατάσταση (δεν εγκαθίσταται σε flash-based φορητές συσκευές αποθήκευσης)
 • 1024x768 ανάλυση (1280x800 κατά προτίμηση με κάρτα γραφικών hardware-accelerated OpenGL, 16-bit χρώμα, και 256MB VRAM
 • Κάποια GPU-accelerated χαρακτηριστικά απαιτούν υποστήριξη γραφικών για το Shader Model 3.0 και την OpenGL 2.0
 • DVD-ROM
 • QuickTime 7.6.2 για χαρακτηριστικά QuickTime
 • Ευρυζωνική σύνδεση Internet για online υπηρεσίες*

Δημοσιευμένη εικόνα

http://www.adobe.com...toshopextended/

Λοιπον να αναφερω οτι στα Win 7, σε πολλους βγαζει προβλημα και δεν ανοιγει λεγοντας οτι βρηκε πακετα γλωσσων χωρις αδεια.
Το συζητησα με εναν φιλο το προβλημα και βρηκαμε μαζι την λυση και την αναφερω και εδω:
Control Panel ->Folder Option (Πινακας ελεγχου -> Επιλογες Φακελων)
Κανουμε κλικ στο View Tab (καρτελα προβολη)
Στο παραθυρο Advanced Settings (Ρυθμισεις για προχωρημενους) βρισκουμε το
Use Sharing Wizard (Recommended) (Χρηση απλης κοινης χρησης αρχειων) και το αποεπιλεγουμε.
Μετα παμε στο Crogram Files/Common Files/Adobe και κανουμε δεξι κλικ στο φακελο “Adobe PCD” και επιλεγουμε Properties (Ιδιοτητες).
Αποεπιλεγουμε το Read Only (Μονο για αναγνωση) και μετα Apply->OK (εφαρμογη->ΟΚ).
Μετα απο ολα αυτα ετρεξα το αρχείο CS5 Ultimate Activator και ολα ειναι ενταξει ! ! ! Ελπιζω να βοηθησα ! ! !


Δημοσιευμένη εικόνα

Προς εξυπηρέτηση των free user
για να μην έχετε αναμονή ανάμεσα στα part,
μπορείτε να κατεβάζετε ένα λίνκ από κάθε hoster
και στο τέλος αποσυμπιέζετε κανονικά.


Δημοσιευμένη εικόναhttp://www.easybytez.com/vtkzuxp579a2
http://www.easybytez.com/f11nze2xu026
http://www.easybytez.com/2a060h7zxjgl
http://www.easybytez.com/8k5xbrvem9u6
http://www.easybytez.com/35jq3p7otrv2
http://www.easybytez.com/lnrz4qvlywgh
http://www.easybytez.com/77clpnnbp0zg
http://www.easybytez.com/pn6htntxbgkv
http://www.easybytez.com/3gui4yjq38sh
http://www.easybytez.com/txddrfqu77pa
http://www.easybytez.com/y1c4n8dzuumc
http://www.easybytez.com/6qpi7g7us41t
http://www.easybytez.com/5nx945rlefks
http://www.easybytez.com/3th9zwg8qw21
http://www.easybytez.com/i2cwughnshub
http://ul.to/spm2qqlo
http://ul.to/iowd84lo
http://ul.to/lwlczllj
http://ul.to/rmes42z0
http://ul.to/2bxnaj4n
http://ul.to/xmkka59w
http://ul.to/k2k02cfw
http://ul.to/4stkck33
http://ul.to/6pk1dbx5
http://ul.to/ziisx7jm
http://ul.to/u3g5hk9g
http://ul.to/9j1hvpcw
http://ul.to/xm2ln4g9
http://ul.to/5rb4mt6j
http://ul.to/uj21069f

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.