22/2/12

ΦΩΤΟ – ΣΟΚ: 960 ευρώ κόστισε η βασιλόπιτα της Άννας Διαμαντοπούλου!ΦΩΤΟ – ΣΟΚ: 960 ευρώ κόστισε η βασιλόπιτα της Άννας Διαμαντοπούλου!
Tην ίδια στιγμή που πολλά παιδιά, πηγαίνουν …νηστικά στο σχολείο η υπουργός Παιδείας θεωρεί σκόπιμο, να σκορπάει 960 ευρώ για την πρωτοχρονιάτικη πίτα!


Δείτε το… πάρτι που πρόσφερε η Υπουργός Παιδείας στους Υπαλλήλους της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου.

Σύμφωνα με το apospasma.gr το έγγραφο αυτό καταδεικνύει πως τα ακριβά γούστα των Ελλήνων πολιτικών, δεν λένε να σταματήσουν παρά το γεγονός πως τεράστιος αριθμός του ελληνικού λαού, ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.
Θα μπορούσε η υπουργός Παιδείας αυτό το ποσό να το διαθέσει, για να φάνε κάποια παιδιά. Και αυτό δεν είναι λαϊκισμός, είναι απλά η επιτακτική ανάγκη της Ελλάδας , εκεί που την καταντήσανε….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.