23/2/12

Υπεξαίρεση Χρηματικού Ποσού στην 112 ΠΜ... ύστερα από παρότρυνση της Μέρκελ
Σε οικονομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην Οικονομική Υπηρεσία της 112 Πτέρυγας Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, διαπιστώθηκε η υπεξαίρεση χρηματικού ποσού ύψους...
εξακοσίων ογδόντα εννέα χιλιάδων εννιακοσίων πενήντα Ευρώ (689950 €), από τον Αρχισμηνία οικονομικό διαχειριστή. Ο Αρχισμηνίας αποδέχθηκε την πράξη.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), ενώ παράλληλα ενημερώθηκε εγγράφως ο Εισαγγελέας του Αεροδικείου Αθηνών για ενέργειες αρμοδιότητάς του.

Ο Αρχισμηνίας, απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του και με το τέλος της ΕΔΕ θα παραπεμφθεί σε πειθαρχικό συμβούλιο με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης από την Πολεμική Αεροπορία.


Αντισμήναρχος (Ι) Κωνσταντίνος Γράψας 
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ
http://dexiextrem.blogspot.com/2012/02/112_23.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές προσπαθούν να διατηρούν αυτή την ιστοσελίδα καθαρή από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του άρθρου και όχι την άποψη των διαχειριστών και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά. Εάν τα links του άρθρου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.